Calendar

sep
7
do
Coolblue – E-Commerce Inhousedag
sep 7 hele dag

Speurtocht naar je eerste baan

Tijdens onze Inhousedag maak je als (bijna) afgestudeerde wo-student kennis met onze commerciële startersfuncties binnen Coolblue, die allemaal één doel hebben: de klant helpen bij het maken van de beste keuze.

Tijdens deze dag laten we je kennismaken met de functies van Assortimentsspecialist en Online Marketeer Landing Pages. Als Assortimentsspecialist zorg je voor het juiste assortiment en een slimme bijverkoopstrategie. Als Online Marketeer Landing Pages begeleid je bezoekers naar het product dat het beste bij ze past.

Natuurlijk laten we je ook het leukste kantoor van Nederland zien. Kun je zelf even in de Kattenkamer zitten en de T-rex van de Beginbaas aanraken. We sluiten de dag af aan onze eigen bar. Proost!

Aanmelden!

Heb je een (bijna) afgeronde master en affiniteit met e-commerce? Reageer dan uiterlijk woensdag 30 augustus 2017 via onderstaand Button.

En dan?

We hebben plek voor een beperkt aantal enthousiastelingen, dus we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie, dan laten we je uiterlijk donderdag 31 augustus weten of je bent uitgenodigd voor de Coolblue Inhousedag. Je ontvangt op maandag 4 september een mail met het definitieve programma en een routebeschrijving. Tot dan!
nov
15
wo
KPMG Madrid Business Experience
nov 15 – nov 19 hele dag