Conference Bedrijfsdeelnemers – Over

Schrijf je in voor de EBF Conference

Over EBF Conference

Op 6&7 oktober 2016 zal dit jaar de achtste EBF Conference plaatsvinden en jij als bedrijfsdeelnemer bent hier ook van harte welkom! De EBF Conference is het grootste tweedaagse studentencongres en wordt georganiseerd vanuit de Economische en Bedrijfskundige Faculteit (EBF) van de Rijksuniversiteit Groningen. Ieder jaar komen hier zo’n 700 deelnemers op af, waaronder ook bedrijfsdeelnemers. Het congres heeft elk jaar een centraal thema dat door verschillende toonaangevende sprekers wordt behandeld. Het thema van dit jaar is ‘The Power of Disruption‘. Daarnaast biedt dit evenement altijd volop interactie door middel van netwerkmogelijkheden met andere bedrijfsdeelnemers, maar ook met studenten. Meer informatie over de sprekers, het thema en het programma kun je op deze website vinden.

Op 7 oktober vindt de traditionele congresdag plaats in Martiniplaza, welke gevuld is met vele inspirerende sprekers en netwerkmogelijkheden. Op deze dag zijn er twee inloop momenten, namelijk aan het begin van de dag en voor de lunch.
Op 6 oktober vindt de academische dag van het congres plaats. De academische dag is kleinschaliger, vindt plaats op de faculteit en zal dieper ingaan op het onderwerp A Future in Robotics. Een van de sprekers hier is de vice minister-president, Lodewijk Asscher! Wanneer je een kaartje koopt voor de Conference Day mag je gratis de Academic Day bezoeken.

Wil je het congres ook bezoeken? Neem dan contact op met Joanne Koopman of Nina Smolders of schrijf je direct in!

Get in touch

  • Adres: Nettelbosje 2, 9747 AE Groningen
  • Telefoon: (0)50 363 9018
  • E-mail: 
    ebfconference@ebfgroningen.nl

Eerdere sprekers


Eerdere thema's

Facts

0
0
0
0

Quotes

Aftermovie 2015