Calco Inhousedag

Calco Inhousedag

De inschrijving voor deze inhousedag opent op maandag 27 maart

Kom een kijkje nemen op ons hoofdkantoor in Maarssen!

Ervaar tijdens de Calco Inhousedag hoe het is om te werken voor een jong en dynamisch bedrijf in een sector die nooit stil staat. Tijdens de inhousedag volg je verschillende workshops waarbij je op een laagdrempelige manier in aanraking komt met IT. Zo kom je erachter wat de IT jou te bieden heeft en wat jij de IT-wereld misschien wel kunt bieden!

Natuurlijk wil je niet alleen meer gevoel krijgen bij de IT, maar ook bij Calco als organisatie. Daarom staat er ook een bedrijfspresentatie op het programma en ga je netwerken met trainees die nu in opleiding zijn. Maak kennis met onze medewerkers, want ze vertellen je graag meer over hun ervaringen met onze traineeships en het werken in de IT, zonder IT-opleiding.

De indeling van de dag ziet er als volgt uit:
11:30u Ontvangst
12:00u Bedrijfspresentatie
12:45u Netwerklunch
13:30u Workshop IT in de praktijk
15:15u Presentaties functie in de praktijk door 2 ingezette MasterClass Professionals
16.30u Afsluitende borrel

Voor wie?

De Inhousedag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een van onze traineeships (Calco MasterClass®Commercieel Traineeship en het IT traineeship zonder afgeronde studie).

Iedereen is welkom, want onze traineeships staan open voor alle studierichtingen! Voor onze traineeships zijn we het hele jaar door op zoek naar high potentials.

Waar?

De inhousedag is op vrijdag 21 april op ons hoofdkantoor in Maarssen.

Adres
Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen

Meld je hier aan!

Share this post