Coolblue – E-commerce Masterclass 2018

Coolblue – E-commerce Masterclass 2018

Samen op klantreis

Tijdens onze e-commerce masterclass leer je als (bijna) afgestudeerde masterstudent in 3 dagen alles over e-commerce bij Coolblue, één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van de Benelux.

Tijdens de masterclass krijg je lezingen, ga je op excursies en doe je opdrachten die allemaal binnen het overkoepelende thema customer journey passen. Dat noemen we binnen Coolblue trouwens gewoon klantreis. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met online vindbaarheid van e-commerce producten, voorraadbeheer en de communicatie naar online klanten. Verder laten we je het leukste kantoor van Nederland zien, waar je zelf in de Kattenkamer kunt zitten en de T-rex van de Beginbaas Pieter Zwart kunt aaien. Daarnaast geven we je een kijkje in onze winkel en onze schuur in Tilburg. Natuurlijk is er ook ruimte om Rotterdam te leren kennen.  Naast Coolblue’ers delen ook enkele Vrienden van Coolblue hun beste e-commerce inzichten.

We sluiten de 3-daagse masterclass af met ons VrijdagmiddagVragenVuur, waarin Beginbaas Pieter brandende vragen beantwoordt. En de daarbij behorende borrel. Proost!

Aanmelden

Heb jij je master bijna afgerond? En wil je graag meer leren over e-commerce? Reageer dan uiterlijk zondag 14 januari via onderstaand formulier.

En dan?

We hebben plek voor een beperkt aantal topstudenten, dus we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie? Dan laten we je dat uiterlijk 15 januari weten. Je ontvangt dan op 22 januari een mail met het definitieve 3-daagse programma en extra informatie, bijvoorbeeld over een mogelijke slaapplek.

Heb je (bijna) een master afgerond en wil je graag meer leren over e-commerce? Meld je dan aan voor de e-commerce masterclass in Rotterdam van 31 januari tot en met 2 februari en leer alles over e-commerce.

Apply Here!

Share this post