Coolblue E-COMMERCE MASTERCLASS 5-7 JULI

Coolblue E-COMMERCE MASTERCLASS 5-7 JULI

Tijdens onze E-commerce Masterclass leer je als masterstudent in 3 dagen alles over e-commerce bij Coolblue, één van de snelstgroeiende e-commercebedrijven van de Benelux.

Naast Coolblue’ers delen ook enkele Vrienden van Coolblue (bekende externe sprekers) hun beste e-commerce inzichten. Tijdens de masterclass krijg je lezingen, excursies en opdrachten die allemaal binnen het overkoepelende thema customer journey passen. Dat noemen we binnen Coolblue trouwens gewoon klantreis. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met online  vindbaarheid van e-commerce producten, voorraadbeheer en de communicatie naar online klanten. Verder laten we je het leukste kantoor van Nederland zien, waar je zelf in de Kattenkamer kunt zitten en de T-rex van de Beginbaas Pieter Zwart kunt aaien. Daarnaast geven we je een kijkje in onze winkel en onze schuur in Tilburg. Natuurlijk is er ook ruimte om Rotterdam te leren kennen.

We sluiten de 3-daagse masterclass af met ons VrijdagmiddagVragenVuur, waarin Beginbaas Pieter brandende vragen beantwoordt, en de daarbij behorende borrel. Proost!

Aanmelden

Ben jij een masterstudent en wil je graag meer leren over e-commerce? Reageer dan uiterlijk 25 juni via onderstaand formulier.

En dan?

We hebben plek voor een beperkt aantal top masterstudenten, we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie? Dan laten we je dat uiterlijk 26 juni  weten. Je ontvangt dan op 3 juli een mail met het definitieve programma en extra informatie. Het programma duurt 3 dagen, dus we raden je aan een slaapplek in Rotterdam te regelen.

Meld je hier aan!

Share this post