EVG Start – Inhousedag

EVG Start – Inhousedag

UITNODIGING INHOUSEDAG

Op woensdag 12 september 2018 van 13:30 tot 19:00.

BEN JE 3DE JAARS BACHELOR, MASTERSTUDENT OF NET KLAAR MET JE STUDIE?

… dan is dit het evenement voor jou! Op de inhousedag leer je EVG Start kennen. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het meest persoonlijke traineeship van Nederland zijn. Maar je leert deze dag ook veel over jezelf. Aan het eind van de inhousedag weet je zeker: “dit had ik niet willen missen!”

WAT WIL JE LATER WORDEN?

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij.

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij elk half jaar een Start Café. Hier komen afstuderenden en pas afgestudeerden naar toe om te ervaren wat het is om ICT manager te zijn. Tijdens ons Start Café laten we je via een business game ervaren hoe het voelt om ICT Manager te zijn. Aan het eind van de middag weet je precies wat een Project Manager, IT Manager of bijvoorbeeld een Service Level Manager doet.

Maar je steekt er nog veel meer van op. Want onder leiding van trainer Maarten Bordewijk leer je ook een boel over jezelf en je soft-skills. En je leert ook nog eens op een goede en effectieve manier communiceren. Super handig! Wat voor werk je later ook gaat doen.

Op 12 september 2018 organiseren we weer een Inhousedag, ons Start Café. Deze keer doen we dit weer op ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Na de game is er tijd om onder het genot van een pizza en een drankje na te praten met een aantal van onze Trainees.
Dus mis het niet!

HET PROGRAMMA

13.30 – 14.00 uur Ontvangst / Binnenkomst
14.00 – 14.30 uur Welkomstpraatje, wat doet EVG Start en wie ben jij?
14.30 – 17.30 uur Grabb@Pizza Game
17.30 – 17.45 uur Wat heb je geleerd?
17.45 – 18.00 uur Verhaal van een Alumnus / Trainee van EVG Start
18.00 – 19.00 uur Pizza en Borrelen!

Zin in? Er is een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je hier snel in voor het Start Café op woensdag 12 september 2018. En mocht je die dag echt niet kunnen, maar wil je er supergraag een keer bij zijn. Geef me dan een belletje (Marloes van der Weide 0617165351). Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze inhousedag van 14 november.

Tot ziens op onze inhousedag?

 

Klik hier voor meer informatie

Share this post