Gemeente Groningen

Gemeente Groningen

Geld verdienen? We zoeken tellers voor de gemeenteraadsverkiezing

Op donderdag 22 november 2018 worden in de MartiniPlaza alle stemmen geteld die een dag eerder zijn uitgebracht voor de gemeenteraadsverkiezing. Voor de uitvoering van deze centrale telling zoeken we studenten die bij willen verdienen als teller/administratief medewerker of als telleider.

Teller/administratief medewerker

Er wordt verwacht dat je op de dag van de centrale telling zorgvuldig te werk gaat en werkt conform de werkwijze die iedereen in de instructie heeft meegekregen. De werkinstructie ontvangt iedereen enkele weken voor de telling in de vorm van een instructiefilm.

De vergoeding voor de dag bedraagt  €100.

Telleider

De telleider begeleidt de telling per tafel en zorgt voor een juist ingevuld proces-verbaal. Telleiders volgen een verplichte klassikale instructie van een uurtje in de weken voor de telling.

De vergoeding voor een telleider bedraagt totaal €115.

Aanmelden

Ben jij op donderdag 22 november 2018 van 8.00 uur tot circa 15.00/16.00 uur beschikbaar? Meld je dan vóór 12 oktober 2018  aan via www.mijnstembureau-groningen.nl (Aanmelden centraal tellen bovenin het scherm). Werkt de link niet? Kopieer de link dan even in Firefox. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

VOL = VOL!

Het is van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst zowel in woord als geschrift. De vacature wordt daarom niet Engelstalig aangeboden.

More Information

Share this post