KPMG – Kennismakingslunch Strategy & Operations Health

KPMG – Kennismakingslunch Strategy & Operations Health

Omschrijving

Kennismakingslunch KPMG Strategy & Operations – Health

Datum: 6 december 2018

Tijd: 12:00 – 14.00 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor in Amstelveen

Wil je graag kennismaken met consultants van KPMG Strategy & Operations – Health? Zijn er vragen die je altijd nog aan een consultant van KPMG Strategy & Operations – Health wilde stellen? En wil je graag een meeloopstage bij ons lopen of heb je interesse in een startersfunctie? Dan is deze kennismakingslunch iets voor jou!

KPMG Strategy & Operations – Health

Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten in de zorg bij het (meten en) verbeteren van hun performance. Daarbij komen diverse vraagstukken aan bod: van het transformeren van het zorglandschap tot het werken met digital health en van het ondersteunen van klanten bij het beheersen van (financiële) risico’s tot het bevorderen van kwaliteit van zorg. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.

De kennismakingslunch

Tijdens de informele kennismakingslunch krijg je de kans om KPMG Strategy & Operations – Health te leren kennen en alle vragen te stellen die je hebt over de afdeling en een meeloopstage. Tijdens de lunch kun je de sfeer proeven en erachter komen of KPMG Strategy & Operations – Health bij je past.

Voor wie?

Bij KPMG Strategy & Operations – Health zijn we op zoek naar mensen die net als wij een passie hebben om de zorg te verbeteren. De kennismakingslunch is bedoeld voor studenten die interesse hebben in een meeloopstage of een startersfunctie bij KPMG Strategy & Operations – Health. We komen graag in contact met studenten in het (voor)laatste jaar van hun (post)academische opleiding, bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg.

Aanmelden

Wil je deze lunch graag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk 29 november 2018 in via onderstaande link. Uiterlijk 30 november hoor je of je geselecteerd bent.

Apply Here!

Share this post