Calendar

okt
17
wo
Walk-in-hour
okt 17 @ 12:00 – 13:00
Recruitment Dinner Friesland Campina
okt 17 @ 18:30 – 23:45
okt
23
di
Pub Lecture
okt 23 @ 19:00 – 22:00
okt
24
wo
Walk-in-hour
okt 24 @ 12:00 – 13:00
okt
31
wo
Walk-in-hour
okt 31 @ 12:00 – 13:00
nov
2
vr
Mars – Sales & Marketing Stagedag
nov 2 hele dag

“OUD” STAGIAIRE AAN HET WOORD!

“Verantwoordelijkheid, gezelligheid, part of the family, uitdaging en een grote focus op je persoonlijke ontwikkeling… zomaar een aantal eigenschappen van een stage bij Mars.”

“Mijn stage bij Mars binnen het Petcare Sales team heeft mij heel veel perspectief geboden en me geholpen bij het vinden van de baan die bij mij past. Weggaan bij Mars na mijn stage was voor mij geen optie. Dus dat mijn ideale startersfunctie als Sales Representative bij Mars er uiteindelijk kwam met support van mijn collega’s was dus een top vervolg.” Roanne de Kruijk, Account Support Coördinator

MEET MARS!

Wil jij ervaring opdoen in de FMCG-branche en werken bij de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken WO-studenten voor een (afstudeer)stage bij Mars in Veghel. Zo kun je tijdens je stage werkervaring opdoen en tegelijkertijd je scriptie schrijven.

Bij Mars hebben we een belangrijke talentfilosofie:

“Our goal is to promote from within and fill leadership positions internally. Therefore we focus on recruitment at an early career stage and on developing potential leaders for the present and the future”.  Kortom, bij Mars zijn we continu op zoek naar onze toekomstige leiders!

Tijdens de stagedag op 2 november gaan we op zoek naar stagiaires die ons team vanaf januari en februari 2019 komen versterken.

Wat kun je verwachten:

 • Een informatief programma in de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld
 • Een dag in het leven van een Mars stagiaire
 • We nemen je mee in de avonturen van onze sales, marketing en customer marketing
 • Een Meet & Greet met de Associates van Mars
 • We laten je (letterlijk) proeven van de Mars-cultuur

PAS JIJ BIJ MARS?

 • Ben je WO-geschool?
 • Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage vanaf januari of februari 2019 en wil je werkervaring opdoen en/of tegelijkertijd je scriptie schrijven?
 • Sta je ingeschreven als student?
 • Heb je de ambitie om een inspirerende leider te worden?
 • Pak jij elke kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien aan?
 • Droom je groot en heb je een ‘can do’ mentaliteit?
 • Heb je sterke people skills
 • Houd je van complexe en uitdagende situaties?

Wil jij weten hoe het is om onderdeel te zijn van de Mars-familie? Schrijf je dan nu in voor de Sales & Marketing Stagedag op 2 november 2018 via onderstaande link!

Inschrijven is mogelijk t/m 11 oktober 2018.

Na de sluitingsdatum maken wij een selectie van alle CV’s. Als we jouw CV hebben geselecteerd, nemen we uiterlijk 22 oktober contact met je op.

Schrijf je nu in voor de sales en marketing inhouse dag en klik op de volgende link http://www.mars-stagedagen.com/

Locatie: Veghel (vervoer wordt geregeld vanuit station Eindhoven en s’Hertogenbosch)

MEET MARS & START YOUR OWN STORY!

nov
7
wo
Walk-in-hour
nov 7 @ 12:00 – 13:00
nov
8
do
ORMIT Inhousedag
nov 8 hele dag

Programma

09:45 – 10:00 uur   Inloop met koffie en thee

10:00 – 12:00 uur   Informatieochtend over ORMIT 

12:00 – 13:00 uur   Lunch met Trainees en recruiters 

13:00 – 16:00 uur   Workshop

16:00 –  …              CV-tips en Borrel!

 

Deze Inhousedag is er echt op gericht om jullie kennis te laten maken met ORMIT en met onze Traineeships. Schroom dan ook niet om gedurende de dag al je vragen te stellen!

nov
9
vr
nov 9 hele dag

EY Data Challenge

The question is not if big data is going to transform the financial industry. The question is how fast that’s going to happen.

At EY, our Advisory practice has dedicated departments for Data and Analytics that advise and assist financial institutions in the digital arena. You can take our word for it: Developments are unfolding at a breakneck pace. Are you as curious as we are about all the latest innovations, and would you love a glimpse at the inner workings of one of those global organizations?

Then come to the EY Data Challenge on November 9, 2018. You’ll join a team of other participants to crack a challenging, innovative case, giving you an opportunity to showcase all your creativity and programming skills. In the process, you’ll get acquainted with EY professionals who can tell you everything about this exciting field of work.

During the informal lunch and closing drinks you’ll have ample opportunity to ask questions. Don’t pass up this chance to discover how you can advance your technical and quantitative abilities within EY!

We’re looking for third-year bachelor’s and master’s students in relevant fields and with strong programming skills.

When?

The EY Data Challenge will be held at the EY office in Amsterdam on 9 November 2018, from 09.30 am to 17.30 pm.

Registration

We like receive your registration no later than 2 November 2018. You can register here.

Questions?

Get in touch with our campus recruiter, Solange van Heemstra.

Apply Here!

nov
14
wo
EVG Start – Inhousedag
nov 14 hele dag

UITNODIGING INHOUSEDAG

Op woensdag 12 september 2018 van 13:30 tot 19:00.

BEN JE 3DE JAARS BACHELOR, MASTERSTUDENT OF NET KLAAR MET JE STUDIE?

… dan is dit het evenement voor jou! Op de inhousedag leer je EVG Start kennen. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het meest persoonlijke traineeship van Nederland zijn. Maar je leert deze dag ook veel over jezelf. Aan het eind van de inhousedag weet je zeker: “dit had ik niet willen missen!”

WAT WIL JE LATER WORDEN?

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij.

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij elk half jaar een Start Café. Hier komen afstuderenden en pas afgestudeerden naar toe om te ervaren wat het is om ICT manager te zijn. Tijdens ons Start Café laten we je via een business game ervaren hoe het voelt om ICT Manager te zijn. Aan het eind van de middag weet je precies wat een Project Manager, IT Manager of bijvoorbeeld een Service Level Manager doet.

Maar je steekt er nog veel meer van op. Want onder leiding van trainer Maarten Bordewijk leer je ook een boel over jezelf en je soft-skills. En je leert ook nog eens op een goede en effectieve manier communiceren. Super handig! Wat voor werk je later ook gaat doen.

Op 12 september 2018 organiseren we weer een Inhousedag, ons Start Café. Deze keer doen we dit weer op ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Na de game is er tijd om onder het genot van een pizza en een drankje na te praten met een aantal van onze Trainees.
Dus mis het niet!

HET PROGRAMMA

13.30 – 14.00 uur Ontvangst / Binnenkomst
14.00 – 14.30 uur Welkomstpraatje, wat doet EVG Start en wie ben jij?
14.30 – 17.30 uur Grabb@Pizza Game
17.30 – 17.45 uur Wat heb je geleerd?
17.45 – 18.00 uur Verhaal van een Alumnus / Trainee van EVG Start
18.00 – 19.00 uur Pizza en Borrelen!

Zin in? Er is een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je hier snel in voor het Start Café op woensdag 12 september 2018. En mocht je die dag echt niet kunnen, maar wil je er supergraag een keer bij zijn. Geef me dan een belletje (Marloes van der Weide 0617165351). Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze inhousedag van 14 november.

Tot ziens op onze inhousedag?

 

Klik hier voor meer informatie

Walk-in-hour
nov 14 @ 12:00 – 13:00
nov
19
ma
TeMa Social
nov 19 @ 22:00 – nov 20 @ 04:00
nov
21
wo
Walk-in-hour
nov 21 @ 12:00 – 13:00
nov
22
do
Gemeente Groningen
nov 22 @ 08:00 – 16:00

Geld verdienen? We zoeken tellers voor de gemeenteraadsverkiezing

Op donderdag 22 november 2018 worden in de MartiniPlaza alle stemmen geteld die een dag eerder zijn uitgebracht voor de gemeenteraadsverkiezing. Voor de uitvoering van deze centrale telling zoeken we studenten die bij willen verdienen als teller/administratief medewerker of als telleider.

Teller/administratief medewerker

Er wordt verwacht dat je op de dag van de centrale telling zorgvuldig te werk gaat en werkt conform de werkwijze die iedereen in de instructie heeft meegekregen. De werkinstructie ontvangt iedereen enkele weken voor de telling in de vorm van een instructiefilm.

De vergoeding voor de dag bedraagt  €100.

Telleider

De telleider begeleidt de telling per tafel en zorgt voor een juist ingevuld proces-verbaal. Telleiders volgen een verplichte klassikale instructie van een uurtje in de weken voor de telling.

De vergoeding voor een telleider bedraagt totaal €115.

Aanmelden

Ben jij op donderdag 22 november 2018 van 8.00 uur tot circa 15.00/16.00 uur beschikbaar? Meld je dan vóór 12 oktober 2018  aan via www.mijnstembureau-groningen.nl (Aanmelden centraal tellen bovenin het scherm). Werkt de link niet? Kopieer de link dan even in Firefox. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

VOL = VOL!

Het is van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst zowel in woord als geschrift. De vacature wordt daarom niet Engelstalig aangeboden.

More Information

nov
27
di
Bedrijfsbezoek eerstejaars
nov 27 hele dag