Calendar

apr
24
wo
DNB – Meet & Greet DNB trainees 24 april 2019
apr 24 hele dag

Wil je weten hoe het écht is om als trainee bij DNB te werken? De huidige trainees weten natuurlijk als geen ander welke vragen je kunt hebben en ook hoe de praktijk uiteindelijk uitpakt. Dit is je kans om al je vragen te stellen en voor te sorteren op het DNB traineeship wat 1 september 2019 weer zal starten!

Waar & wanneer

Woensdag 24 april 2019 van 15:30 uur tot 18:00 uur bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam.

  • 15:30 – 16:00 Ontvangst en opening
  • 16:00 – 17:00 Vragen (v)uurtje met DNB trainees
  • 17:00 – 18:00 Borrel

Voor wie

Je hebt recent je academische studie afgerond (maximaal 1 jaar werkervaring) of je zit in de masterfase van je studie en bent uiterlijk per 1 september 2019 afgestudeerd. Qua studierichtingen kun je denken aan rechten, economie, finance, econometrie, wiskunde, technische natuurkunde, politicologie of internationale betrekkingen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de financiële sector.

Na de Meet & Greet…

  • heb je kennis gemaakt met trainees en campus recruiters van DNB;
  • heb je een goed beeld gekregen van de sfeer en cultuur;
  • weet je wat je moet komen brengen en wat je kunt komen halen als trainee bij DNB.

Meer informatie

Adriëtte Hummel, campus recruiter, 020 524 2187, campusrecruitment@dnb.nl.

Apply Here!

apr
25
do
ORMIT – Meet & Eat 25 April
apr 25 hele dag

Meet & Eat 25 april

Hoe ziet ons ontwikkelprogramma eruit? Wat voor uitdagende opdrachten bieden wij aan? En hoe ziet de sollicitatieprocedure uit? Kom langs en krijg antwoord op al je vragen!

Ben je al bezig met solliciteren en er is geen inhousedag binnenkort? Geen nood!

Kom gezellig met ons lunchen tijdens het ORMIT Meet & Eat event! We organiseren dit evenement bijna elke twee weken tussen 11.00 en 13.00 uur. Je kunt de sfeer komen proeven bij ons op kantoor, en onze trainees en recruiters ontmoeten. We willen je graag meer vertellen over wat ORMIT je kan bieden aan het begin van je carrière. Deze lunch is ook een ideale gelegenheid om al je vragen te stellen!

Bijvoorbeeld: hoe ziet ons ontwikkelingsprogramma eruit? Welke uitdagende opdrachten hebben wij jou te bieden? En hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit? Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten! Bovendien bieden wij je ook goede tips aan voor jouw cv.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar ORMIT? Stuur je CV en laat ons weten dat je graag mee wilt lunchen!

Wat heb je nodig?

• Master diploma (al afgerond of nog mee bezig). Bij voorkeur (niet uitsluitend) in de richting van Management, Techniek of Digital.
• Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante werkervaring, topsport etc.

Interesse?

Stuur je CV naar Recruitment@ormit.nl (met vermelding van de datum van het event). Wij zullen je aanmelding dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Apply Here!

Deloitte Inhousedag Programme Leadership (Technology Consulting)
apr 25 @ 10:00 – 16:00

Heb jij altijd al willen weten hoe Enterprise Agile transformaties en programma management eruit zien in de praktijk? En ben je benieuwd met welke (internationale) klanten de afdeling Programme Leadership werkt? Kom dan op 25 april 2019 naar de Programme Leadership Inhousedag van Deloitte! Tijdens deze dag zullen ervaren consultants je meer vertellen over Agile transformaties, project portfolio management, programma delivery plus het opzetten en draaien van een programma management office. Om echt te ervaren hoe het is om consultant te zijn werk je in groepsverband aan het oplossen van een klantcase. Daarnaast is er voldoende tijd om onze consultants op een informele manier te leren kennen.

Programma’s en projecten zijn voor onze klanten belangrijke instrumenten geworden voor het realiseren van strategische doelstellingen en beleid maar brengen ook een breed scala aan uitdagingen met zich mee. Het Programme Leadership team van Deloitte werkt nauw samen met klanten om de organisatiestrategie te vertalen naar projecten en/of programma`s, maar ook om de doelstellingen van complexe transformaties te realiseren – of dit nu is door het uitvoeren van programmamanagement, het implementeren van Agile of het opzetten van een coördinerend programma management office.

Wil jij weten hoe het is om als consultant aan de slag te gaan bij Programme Leadership? Schrijf je dan nu in voor de inhousedag op 25 april!

Voor wie? Masterstudenten en starters (0 – 2 jaar werkervaring) die interesse hebben in portfolio-, programma- en projectmanagement.
Waar? Op ons kantoor in Amsterdam op de Zuidas.
Wanneer? We starten op 25 april 2019 om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur af met een borrel.

Deadline voor inschrijven is 17 april en dan laten we 18 april weten of je bent geselecteerd om de inhousedag bij te wonen!

Schrijf je snel in! https://deloi.tt/2H3eiNs

mei
3
vr
KPMG – Due Diligence Deals Inhouse Dag
mei 3 hele dag

Omschrijving

KPMG Due Diligence in Deals Inhousedag
Datum: 3 mei 2019
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor, Amstelveen

Centrale rol spelen in spraakmakende deals, voordat deze de wereldpers hebben bereikt?

Je leest er vaak over in de krant: fusies en overnames. Maar wist je dat je mee kunt helpen aan het succes van zo’n spraakmakende, vaak internationale deal? Maak dan kennis met de wereld van Transaction Services (TS) en Separation & Integration (S&I) tijdens onze KPMG Due Diligence in Deals Inhousedag!

Ondersteuning vóór, tijdens en na de deal

Bij KPMG Transaction Services halen we met regelmaat de voorpagina’s. Van fusies van middelgrote ondernemingen tot internationale megaovernames: we begeleiden er honderden per jaar. Hoe we betrokken zijn bij dit voorpagina nieuws?

Vanuit een TS perspectief ben je vaak voorafgaand aan een deal bezig met het inschatten van de financiële kansen en risico’s van een fusie of overname. Je houd je bezig met het analyseren, begrijpen en modelleren van zowel historische als forecast cijfers die uiteindelijk impact hebben op de waarde bepaling van de beoogde deal.

Het S&I team bepaalt de financiële en operationele implicaties van een deal. In een due diligence traject voor zowel koop- als verkoopkant, analyseert S&I onder andere de te realiseren synergiën of kostenbesparingen. Het S&I team levert waarde na de deal door implementatie van de beoogde optimalisatie bij de klant vorm te geven.

Kruip in de huid van een Transaction Services/Separation & Integration specialist

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een (inter)nationale deal. Je kruipt in de huid van een KPMG’er en gaat onze klant adviseren omtrent een beoogde overname of fusie. Tijdens dit proces komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijkse werk van een TS en S&I specialist aan bod.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een financiële academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy? Beschik je daarnaast over uitstekende analytische vaardigheden gecombineerd met een professioneel kritische houding? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op 3 mei tijdens de KPMG Due Diligence in Deals Inhousedag.

Programma

Deze Inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Transaction Services en Separation & Integration. Je ontmoet KPMG’ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van hun vakgebieden en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk in op 23 april! Uiterlijk 25 april hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met Tamara Jonkman via Jonkman.Tamara@kpmg.nl.

Apply Here!

Deloitte Student Hockey Trophy
mei 3 @ 16:00 – 22:00

Heb je vorig jaar de Deloitte Students Hockey Trophy gemist? Geen zorgen! In het voorjaar van 2019 organiseren we een nieuwe editie. Op vrijdag 3 mei (vanaf 16.00 uur) strijden teams voor een plek in de finale. Deze voorrondes worden gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen). Is jouw team winnaar van de voorronde in jouw regio? Dan speel je een week later, op vrijdag 10 mei (vanaf 14.00 uur), de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Schrijf je team nu in!

Strijd jij ook mee om de felbegeerde plek in de finale of wil je naar een gezellig hockeytoernooi met je studententeam? Schrijf je team dan snel in voor het herentoernooi (11-tegen-11), damestoernooi (11-tegen-11) of voor de mixed sevens (7-tegen-7).

Geen actieve hockeyer meer? Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden en maak kans op de geweldige hoofdprijs.

Als teamcaptain schrijf je jouw team in via de onderstaande button. Na je inschrijving via deze button ontvang je een e-mail met een inschrijflink voor je gehele team en met meer informatie.

Meer dan hockey!

Naast hockey is er volop tijd om te netwerken en Deloitte beter te leren kennen. En dit alles lekker relaxed, onder het genot van een hapje, drankje en de beats van de DJ. Meld je nu aan met je team, huis, jaarclub, bestuur of commissie. Voor de winnaar van de Deloitte Students Hockey Trophy betaalt Deloitte een jaar lang de contributie!* Meld jij je aan als 7*7 team? Dan maak je kans op een VIP pakket voor de FIH Pro League met je hele team!

Apply Here!

mei
14
di
ORMIT – Inhousedag 14 mei
mei 14 hele dag

Inhousedag 14 mei

Hoe ziet ons ontwikkelprogramma eruit? Wat voor uitdagende opdrachten bieden wij aan? En hoe ziet de sollicitatieprocedure uit? Kom langs en krijg antwoord op al je vragen!

Inhousedag

14 mei is het zo ver! Kom langs bij ‘de Drie Gravinnen’ en ervaar de ORMIT bedrijfscultuur. Komt deze datum jou niet goed uit, of kom liever naar een Meet & Eat? Kijk dan hier voor onze andere Inhouse Events:

Inhouse Events

Wat heb je nodig?

• Master diploma (al afgerond of nog mee bezig) Bij voorkeur (niet uitsluitend) in de richting van Management, Techniek of Digital.
• Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante werkervaring, topsport etc.

Ben je al bezig met solliciteren en is er geen inhousedag binnenkort? Geen nood! Laten we dan kennismaken en ontmoet trainees en recruiters tijdens onze twee-wekelijkse lunch: Meet & Eat bij ORMIT.

Interesse?

Stuur je CV naar Recruitment@ormit.nl (met vermelding van de datum van het event). Wij zullen je aanmelding dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Apply Here!

mei
31
vr
KPMG – Corporate Finance Inhousedag
mei 31 hele dag

Omschrijving

KPMG Corporate Finance inhousedag
Datum: vrijdag 31 mei
Tijd: 09:30 – 17:00 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor, Amstelveen

Kennismaken met het nummer 1 Corporate Finance-huis van Nederland!

KPMG Corporate Finance is het nummer 1 Corporate Finance-huis in Nederland. Op vrijdag 31 mei 2018 organiseert KPMG een inhousedag. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Schrijf je dan nu in!

KPMG Corporate Finance

KPMG Corporate Finance begeleidt bij alle stadia van financiële transacties, zowel bij fusies en overnames, waarderingsvraagstukken als bij financieringsvraagstukken. Met ruim 75 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) of een technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 31 mei tijdens de Corporate Finance Inhousedag.

Kruip in de huid van een Corporate Finance professional

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG’er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Hierbij komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijks werk van een Corporate Finance professional aan bod, waaronder een waardeanalyse, strategische vraagstukken, onderhandelingen en financieringsmogelijkheden.

Programma

De Corporate Finance Inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Corporate Finance. Je ontmoet KPMG’ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Corporate Finance, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 22 mei in! Uiterlijk vrijdag 24 mei hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met recruiter Tamara Jonkman (jonkman.tamara@kpmg.nl)

Apply Here!

jun
6
do
Deloitte Business Course Consulting
jun 6 @ 09:00 – jun 9 @ 23:45

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Consulting Business Course! Schrijf je in en ga met ons mee naar Barcelona!

Tijdens onze Consulting Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Tijdens een case bij één van onze internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten benutten en met behulp van Deloitte professionals het project tot een goed einde te brengen. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, genieten van de Spaanse zon, het ontdekken van Barcelona, uitgaan in de hotspots en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Consulting op de best mogelijke manier kennen!

Aanmelden

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 6 tot en met 9 juni 2019!
Inschrijfdeadline voor de Business Course is 7 april 2019 23:59.

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Consulting Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je schrijft je in, upload jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (middelbare school en universiteit) en je ontvangt uiterlijk 9 april reactie op je sollicitatie;
  • Let op: schrijf je motivatiebrief naar een van de afdelingen; Strategy & Operations, Technology of Human Capital.
  • Ben je geselecteerd a.d.h.v. de CV- selectie? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor een van de selectiedagen op 24 of 25 april (helaas niet naar eigen keuze). Houdt er rekening mee dat dit een groot deel van de dag kan duren!

Ga jij met ons mee naar Barcelona? Schrijf je dan snel in en ervaar hoe het is om bij Deloitte te werken! Tot in Barcelona!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Swier of Valerie Schoorlemmer. Benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Klik hier

Apply here!

jun
12
wo
KPMG – Inhousedag Deal & Growth Strategy
jun 12 hele dag

KPMG Deal & Growth

Deal & Growth is een gespecialiseerd team binnen de strategie afdeling van KPMG dat private-equity partijen en corporates adviseert omtrent overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Ten tijde van een overname helpt Deal & Growth bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie.
Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd van 3-5 weken en zijn compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling.

Zijn wij op zoek naar jou?

Zit je in het voorlaatste of laatste jaar van je universitaire opleiding Bedrijfskunde of Economie of een andere academische financiële of technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? Heb je een uitgesproken interesse in strategische, financiële vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op woensdag 12 juni tijdens de Deal & Growth inhousedag.

Programma

De Deal & Growth inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de inhousedag krijg je de gelegenheid meer te weten te komen over KPMG Deal & Growth. We beginnen om 14:30 uur met een presentatie, gevolgd door een real-life case. De dag sluit af met een diner in Amsterdam om je de kans te geven zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met het Deal & Growth team.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 5 juni in! Uiterlijk vrijdag 7 juni hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met recruiter Mark Polman (polman.mark@kpmg.nl)

Apply Here!