Calendar

mei
31
vr
KPMG – Corporate Finance Inhousedag
mei 31 hele dag

Omschrijving

KPMG Corporate Finance inhousedag
Datum: vrijdag 31 mei
Tijd: 09:30 – 17:00 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor, Amstelveen

Kennismaken met het nummer 1 Corporate Finance-huis van Nederland!

KPMG Corporate Finance is het nummer 1 Corporate Finance-huis in Nederland. Op vrijdag 31 mei 2018 organiseert KPMG een inhousedag. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Schrijf je dan nu in!

KPMG Corporate Finance

KPMG Corporate Finance begeleidt bij alle stadia van financiële transacties, zowel bij fusies en overnames, waarderingsvraagstukken als bij financieringsvraagstukken. Met ruim 75 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland.

Zijn wij op zoek naar jou?

Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) of een technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 31 mei tijdens de Corporate Finance Inhousedag.

Kruip in de huid van een Corporate Finance professional

Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG’er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Hierbij komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijks werk van een Corporate Finance professional aan bod, waaronder een waardeanalyse, strategische vraagstukken, onderhandelingen en financieringsmogelijkheden.

Programma

De Corporate Finance Inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Corporate Finance. Je ontmoet KPMG’ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Corporate Finance, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dynamische dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 22 mei in! Uiterlijk vrijdag 24 mei hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met recruiter Tamara Jonkman (jonkman.tamara@kpmg.nl)

Apply Here!

jun
6
do
Deloitte Business Course Consulting
jun 6 @ 09:00 – jun 9 @ 23:45

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Consulting Business Course! Schrijf je in en ga met ons mee naar Barcelona!

Tijdens onze Consulting Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Tijdens een case bij één van onze internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten benutten en met behulp van Deloitte professionals het project tot een goed einde te brengen. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, genieten van de Spaanse zon, het ontdekken van Barcelona, uitgaan in de hotspots en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Consulting op de best mogelijke manier kennen!

Aanmelden

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 6 tot en met 9 juni 2019!
Inschrijfdeadline voor de Business Course is 7 april 2019 23:59.

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Consulting Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je schrijft je in, upload jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (middelbare school en universiteit) en je ontvangt uiterlijk 9 april reactie op je sollicitatie;
  • Let op: schrijf je motivatiebrief naar een van de afdelingen; Strategy & Operations, Technology of Human Capital.
  • Ben je geselecteerd a.d.h.v. de CV- selectie? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor een van de selectiedagen op 24 of 25 april (helaas niet naar eigen keuze). Houdt er rekening mee dat dit een groot deel van de dag kan duren!

Ga jij met ons mee naar Barcelona? Schrijf je dan snel in en ervaar hoe het is om bij Deloitte te werken! Tot in Barcelona!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Swier of Valerie Schoorlemmer. Benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Klik hier

Apply here!

jun
12
wo
KPMG – Inhousedag Deal & Growth Strategy
jun 12 hele dag

KPMG Deal & Growth

Deal & Growth is een gespecialiseerd team binnen de strategie afdeling van KPMG dat private-equity partijen en corporates adviseert omtrent overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Ten tijde van een overname helpt Deal & Growth bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie.
Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd van 3-5 weken en zijn compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling.

Zijn wij op zoek naar jou?

Zit je in het voorlaatste of laatste jaar van je universitaire opleiding Bedrijfskunde of Economie of een andere academische financiële of technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? Heb je een uitgesproken interesse in strategische, financiële vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op woensdag 12 juni tijdens de Deal & Growth inhousedag.

Programma

De Deal & Growth inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de inhousedag krijg je de gelegenheid meer te weten te komen over KPMG Deal & Growth. We beginnen om 14:30 uur met een presentatie, gevolgd door een real-life case. De dag sluit af met een diner in Amsterdam om je de kans te geven zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met het Deal & Growth team.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 5 juni in! Uiterlijk vrijdag 7 juni hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met recruiter Mark Polman (polman.mark@kpmg.nl)

Apply Here!