Calendar

jan
28
ma
Opening sollicitaties Conference en Introduction Committee
jan 28 hele dag
jan
30
wo
Walk-in-hour
jan 30 @ 12:00 – 13:00
jan
31
do
KPMG – Innovation & Collaboration Challenge
jan 31 hele dag

KPMG Innovation & Collaboration Challenge (KICC)

Overweeg je een carrière in Consultancy en wil jij ervaren hoe het is om in de schoenen van een consultant te staan? Tijdens de KPMG Innovation & Collaboration Challenge (KICC) leer je KPMG Advisory kennen én maak je kans om samen met drie andere topstudenten te strijden in Buenos Aires tegen meer dan 20 internationale KPMG teams.

Meld je nu aan via deze link voor de KICC 2019!

Wat is de KICC?
De KICC is een internationale competitie waar gemotiveerde topstudenten de kans krijgen om na te denken over een belangrijk maatschappelijk vraagstuk. Kom jij met de meest innovatieve oplossing? Wie weet vertegenwoordig jij, samen met drie andere Bachelor studenten, KPMG Nederland in Buenos Aires van 8 tot en met 11 april 2019. Hier gaan jullie samen werken aan een Business Case voor een internationaal bekend bedrijf, genieten van een onvergetelijke en onwijs leerzame ervaring, de indrukwekkende stad leren kennen en een waardevol sociaal en professioneel netwerk opbouwen.

Het KICC vraagstuk:
Een klant (profit of non-profit) is op zoek naar de expertise van jouw team en komt met de volgende vraag naar je toe:

What innovations would help to empower people in disadvantaged communities to take control of their own health and well-being?

Voor het vraagstuk vragen wij jou/jullie om het volgende uit te werken:

 • Maak een business concept, case of model dat je/jullie aan de klant zou(den) voorstellen.
  Denk hierbij aan een nieuw proces, technologie of service;
 • Belangrijke termen om mee te nemen in de uitwerking: Innovate, disrupt en transform;
 • De oplossing van dit vraagstuk moet mensen in achtergestelde gemeenschappen in staat stellen om controle te krijgen over hun eigen gezondheid en welzijn.

Hoe ziet het KICC programma eruit?

31 januari 2019: Deadline inschrijving

1 februari 2019: Uiterlijk vandaag krijg je te horen of je bent uitgenodigd

13 februari 2019: KPMG Innovation & Collaboration Challenge, National Competition:
Op deze dag leren wij jou kennen, jij KPMG en ontmoet je medestudenten uit heel Nederland. Samen ga je tijdens deze dag werken aan een interessant vraagstuk. Dit dienen jullie vervolgens in op het door KPMG ontworpen Innovation Platform.

Middels een innovatieworkshop ondersteunt KPMG om jullie idee te ontwikkelen en verder uit te werken, voordat jullie het presenteren voor een jury. Uiteindelijk wordt één team geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen in Buenos Aires.

8 april 2019 t/m 11 april 2019: KICC in Buenos Aires: Hier ga je samen met je team het opnemen tegen de allerbeste studenten vanuit heel de wereld. Wie weet worden jullie de winnaars van de KICC 2019!

Meld je hieronder aan voor de KICC

Voor wie?
Je volgt een Universitaire Bachelor in bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, Economie of een Technische richting en je bent van plan na je Bachelor nog een Master te gaan doen. Je hebt de ambitie om de Consultancy in te gaan en bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent woonachtig in Nederland.

Meld je nu aan via deze link voor de KICC 2019!
Stuur je CV en beantwoord onderstaande vragen (dit mag in een paar korte zinnen):

1.      Wat motiveert jou om mee te doen aan de KICC?

2.      Waarom zouden we jou moeten selecteren voor de KICC?

Voor vragen kun je contact opnemen met HR Recruitment: Florien van Bommel, Mark Polman of Nikki Kok.

 

feb
1
vr
Recruitment Dinner PwC
feb 1 @ 19:00 – 22:00
feb
4
ma
PwC – Ladies in Deals
feb 4 hele dag

Ladies in Deals

Je bent een ambitieuze, jonge vrouw. Klaar om als professional de M&A wereld te veroveren. Maar hoe haal je optimaal rendement uit jouw vrouwelijk talent? Kom dinsdag 12 februari 2019 naar Ladies in Deals en laat je vanaf 14:00 uur inspireren tijdens een high tea op een unieke locatie in Amsterdam.

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Een partner binnen onze Deals praktijk zal vertellen over haar ervaring en carrière in Deals. Je kunt haar tijdens de high tea al je vragen stellen en spreken met verschillende PwC-professionals, van trainee tot partner. Zo kom je alles te weten over hoe het is om te werken als consultant bij PwC. Maak kennis met een inspirerende speker. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Meld je nu aan!

Wil jij één van de 25 beschikbare plaatsen bij Ladies in Deals bemachtigen, meld je dan uiterlijk maandag 4 februari aan. Het evenement is in het Nederlands.

Romaana Bharos

Apply Here!

(H)ALV TeMa
feb 4 @ 19:00 – 22:00
feb
5
di
Opening sollicitatie Bestuur 2019-2020
feb 5 hele dag
Publecture II
feb 5 @ 19:00 – 22:00
Mid Year Party
feb 5 @ 22:00 – feb 6 @ 03:00
feb
6
wo
Walk-in-hour
feb 6 @ 12:00 – 13:00
feb
7
do
ABN AMRO – Inhouseday Finance in Heels
feb 7 hele dag

Inhouseday Finance in Heels

 • Date: 7th of February
 • Time: 13.00 – 19.00h
 • Location: ABN AMRO Headquarters (Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam)

Are you interested in becoming an all-round finance specialist? Are you looking for a challenging career with plenty of (international) opportunities at the leading corporate bank in the Netherlands? Come to the Finance in Heels event of ABN AMRO! Meet and be inspired by our successful female bankers and get to know the Corporate Bank of ABN AMRO. You will learn more about the work we do and discover the different tracks of our Corporate Banking Talent Programme; Corporate Finance, Structured Finance, Global Sectors, Global Markets and Real Estate. The next class will be starting from March 2019 (Note: Real Estate Clients will be starting from September 2019)

Your profile:

 • You are a female student the final phase of your academic career Bachelor or Master
 • Strong interest in finance with clear affinity for business
 • Excellent communication and social skills
 • Client- and commercially oriented
 • Strong desire to learn

How to apply? Click on the button ‘Aanmelden’, fill in your personal details and attach your resume. Please note that a motivational letter is not obligated, you may upload a blank document. Application deadline: Monday 28th of January 2019

If you have any questions, please do not hesitate to send an e-mail to anne.mestrini@nl.abnamro.com.

Apply Here!

feb
8
vr
KPMG – Advisory Inhousedag – The Future Proof Organization @ Amstelveen
feb 8 hele dag

Kruip tijdens de Finance & Business Services Inhousedag in de huid van een KPMG Consultant

Kom op vrijdag 8 februari 2019 kennismaken tijdens de KPMG Finance & Business Services Inhousedag op ons kantoor in Amstelveen. Tijdens deze dag maak je kennis met collega’s van KPMG Finance & Business Services. Je ontmoet KPMG’ers die je alles kunnen vertellen over het bedrijf, de verschillende onderdelen van hun vakgebieden en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de middag ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel.

Heb jij een technische of financiële academische achtergrond, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Supply Chain? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken binnen een sociaal, betrokken team? Dan leren wij jou graag kennen. Schrijf je uiterlijk op donderdag 24 januari in voor de inhousedag via deze link.

Wat doet Finance & Business Services?

Wil jij organisaties future-proof maken? Dat kan bij KPMG Finance & Business Services (FBS). FBS helpt nationale en internationale klanten met het inrichten en optimaliseren van ondersteunende functies, zoals IT, Finance, HR en Inkoop. Dit is belangrijk om concurrerend te zijn in een globaliserende en veranderende markt. Van strategie, ontwerp, implementatie naar verdere optimalisatie: bij ons bedien je de hele breedte van een transformatie project in elke industrie om zodoende organisaties future-proof te maken.

De interne strategie van grote toonaangevende bedrijven ontwikkelen en uitvoeren?
Je leest er vaak over in de krant: ingrijpende organisatorische transformaties. Op het moment dat een bedrijf naar buiten treedt met het nieuws dat er, bijvoorbeeld als gevolg van een fusie of overname, inkoopbesparingen gerealiseerd moeten worden, een Shared Service Center wordt geopend, het bedrijf overgaat op een nieuwe IT infrastructuur, processen worden gerobotiseerd of een reorganisatie gaat volgen, dan is hier al een lang traject aan vooraf gegaan.


Divers team met veel mogelijkheden

KPMG Finance & Business Services biedt een breed scala aan expertise om voor zowel nationale als internationale organisaties de juiste strategie, oplossing of implementatie te kunnen bieden. Van corporate clients, grote banken tot aan de publieke sector: we begeleiden ruim honderd bedrijven per jaar vanuit 7 verschillende disciplines:

 • Digital Sourcing
 • Enterprise Performance Management
 • Finance Financial Services
 • Global Business Services
 • International Finance Transformation
 • Procurement & Network Management
 • Robotics & Operational Excellence

Inschrijven en meer informatie

Schrijf je uiterlijk op donderdag 24 januari 2019 in voor de inhousedag via deze link. Vrijdag 25 januari hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Florien van Bommel van HR Recruitment, (020) 656 8056.

Apply Here!

feb
11
ma
Consultancy Day
feb 11 @ 13:45 – 19:30
feb
13
wo
Walk-in-hour
feb 13 @ 12:00 – 13:00
feb
17
zo
McKinsey Alpine University
feb 17 – feb 22 hele dag

Are you ready for the next challenge?

McKinsey & Company invites you to bring your personal growth to the next level during our annual Business Course. Guided by McKinsey’s consultants and coaches you will learn more about how to reach your full potential.

Alpine University

During this week long business course, you will spend four days in Kitzbühel (Austria) and two days in our Amsterdam office.
At the McKinsey Learning Institute ‘Alpine University’ you will be inspired on topics like leadership qualities, communication styles and problem solving skills.

In Amsterdam you will get acquainted with the McKinsey office culture, work and people. You will work collaboratively with our consultants on a real case, so you immediately bring into practice what you have learned in Kitzbühel.  It will be an intense and inspiring week in which you will learn a lot about yourself.
This business course is for students in the final stage of their studies (3rd year Bachelor and Master students) that are fluent in Dutch.

Application process

– Stage 1: Apply by uploading your resume and transcripts (VWO and WO) before January 13, 2019.
– Stage 2: We will conduct a personal interview in the week of January 28. You will hear if you are selected for this interview on Wednesday, January 23, 2019.
– Stage 3: McKinsey Problem Solving Test on Monday February 4, 2019 at the Amsterdam Office. Please make sure you block your calendar for February 4 in the morning beforehand. In case you are unavailable to attend on February 4, we are happy to find another date.
– Stage 4: On February 6, we will inform you if you successfully booked a seat with us to Kitzbühel!

Questions?

We look forward to receiving your application! For more information or questions, please contact Cicely on cicely_telman@mckinsey.com and 020 55 13 719. For more McKinsey events please check our event page.

Apply Here!