Calendar

feb
23
vr
Calco – Open Borrel
feb 23 hele dag
KPMG – International Case Competition
feb 23 – feb 24 hele dag

Overweeg je een carrière in consultancy en wil jij ervaren hoe het is om in de schoenen van een consultant te staan? Tijdens de KPMG International Case Competition (KICC) leer je KPMG Advisory kennen én maak je kans om samen met drie andere topstudenten te gaan strijden in Kuala Lumpur tegen 23 internationale teams.

De KICC start met twee selectiedagen op ons kantoor in Amstelveen. Op een van deze dagen leer je KPMG en het consultancyvak kennen. Je kunt jezelf bewijzen tijdens verschillende opdrachten. Van alle aangemelde studenten gaan de beste dertig door naar de volgende ronde: de Business Challenge.

De Business Challenge is een tweedaagse nationale competitie in Amsterdam en omgeving waar de dertig vanuit de selectiedagen geselecteerde studenten de kans krijgen om hun meest innovatieve idee aan onze klant te pitchen. Wie de klant is blijft nog even een verrassing. We kunnen je alvast verklappen dat je op een onwijs gave locatie in teamverband gaat werken aan een case, waar we je natuurlijk goed op gaan voorbereiden. Verder worden er workshops en trainingen gegeven door experts, is er een gevuld avondprogramma én overnacht je in onze hoofdstad!

Wie weet vertegenwoordig jij KPMG Nederland met jouw team in Kuala Lumpur van 9 tot en met 12 april 2018. Waar jullie samen werken aan een Harvard Business Case, genieten van een onvergetelijke en onwijs leerzame ervaring, de indrukwekkende stad leren kennen en een waardevol sociaal en professioneel netwerk opbouwen. Bekijk de video voor een sfeerimpressie van voorgaand jaar.

Hoe kun jij meedoen?

Ronde 1: Online aanmelden
Stuur je CV en beantwoord onderstaande twee vragen (in plaats van een motivatiebrief):

– Wat motiveert jou om mee te doen aan de KPMG International Case Competition?
– Waarom zouden we jou moeten selecteren voor de KPMG International Case Competition?

Ronde 2: Selectiedagen – 8 of 9 februari 2018
Deze dag geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met de brede dienstverlening van KPMG Advisory, bestaande uit Technology, Risk & Regulatory, Assurance, Strategy & Operations, Deals, Finance & Business Services. Ga jij ons overtuigen dat jij degene bent die de KPMG Business Challenge aan kan gaan?

Ronde 3: Business Challenge – 23 en 24 februari 2018
Na ronde 2 worden dertig topstudenten geselecteerd. Zij worden uitgedaagd tijdens de nationale competitie; de KPMG Business Challenge. Dit tweedaagse event staat in het teken van Innovation. De focus ligt op creativiteit, consultancy skills, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de uitdaging of jij degene bent die naar Kuala Lumpur vliegt.

Voor wie?

 • Als laatste jaar bachelor- óf masterstudent heb jij de ambitie om de
  consultancy in te gaan.
 • Je volgt een Universitaire studie in de richting van ICT, Techniek, Bedrijfskunde, Finance of een studie met een kwantitatieve oriëntatie (bijvoorbeeld Kwantitatieve economie, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde).
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk.
 • Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent woonachtig in Nederland.

Meer informatie en aanmelden

Meld je nu aan via deze link of neem voor meer informatie contact op met Melissa Frens (frens.melissa@kpmg.nl) of Florien van Bommel(vanbommel.florien@kpmg.nl).

Apply Here!

mrt
2
vr
Calco – High ITea
mrt 2 @ 11:03
mrt
7
wo
EVG Start – Inhousedag: Startcafé (7 Maart)
mrt 7 hele dag

More info: https://evgstart.nl/voor-starters/start-cafes/inhousedag-7-maart-2018/

mrt
16
vr
Calco – Inhousedag
mrt 16 hele dag
apr
20
vr
Calco – Inhousedag
apr 20 hele dag
apr
25
wo
DNB – Meet & Greet DNB Trainees
apr 25 hele dag

Maak kennis met de trainees van DNB en stel al je vragen over het traineeship. Wil je weten hoe het écht is om als trainee bij DNB aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in voor de Meet & Greet met DNB trainees op woensdag 13 december aanstaande! De huidige trainees weten natuurlijk als geen ander welke vragen je kunt hebben en ook hoe de praktijk uiteindelijk uitpakt. Dit is je kans om al je vragen te stellen en voor te sorteren op het DNB traineeship wat 1 september 2018 weer zal starten!

Waar & wanneer

Woensdag 25 april 2018 van 15:30 tot 18:00 uur bij De Nederlandsche Bank
in Amsterdam.

 • 15:30 – 16:00 Ontvangst en opening
 • 16:00 – 17:00 Vragen (v)uurtje met DNB trainees
 • 17:00 – 18:00 Borrel

Voor wie

Je hebt recent je academische studie afgerond (maximaal 1 jaar werkervaring) of je zit in de masterfase van je studie en bent uiterlijk per 1 september 2018
afgestudeerd. Qua studierichtingen kun je denken aan rechten, economie, finance, econometrie, wiskunde, technische natuurkunde, politicologie of internationale betrekkingen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de financiële sector.

Na de Meet & Greet…

 • heb je kennis gemaakt met trainees en campus recruiters van DNB;
 • heb je een goed beeld gekregen van de sfeer en cultuur;
 • weet je wat je moet komen brengen en wat je kunt komen halen als trainee bij DNB.

Meer informatie

Adriëtte Hummel, campus recruiter, 020 524 2187, campusrecruitment@dnb.nl.

Apply Here!

mei
18
vr
Calco – Inhousedag
mei 18 hele dag
mei
25
vr
Calco – Open Borrel
mei 25 hele dag
jun
8
vr
Calco – Meet, Greet and Eat
jun 8 hele dag
jun
29
vr
Calco – Open Borrel
jun 29 hele dag