Calendar

sep
10
ma
KPMG – Robotics & Operational Excellence – Consultant in 1 week
sep 10 – sep 14 hele dag

Omschrijving

Word jij Consultant in a Week?

Ben jij op de hoogte van de nieuwste technologieën en hou je ervan deze in te zetten voor het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen binnen grote organisaties? Dan ben jij de perfecte consultant voor het Robotics en Operational Excellence team. In een wereld waar technologische ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen bieden wij jou de kans om bij KPMG mee te doen aan het “Consultant in een week” programma, waar jij binnen een week kennis maakt met de werkzaamheden binnen het ROE team en de kans krijgt om een contract te verdienen.

Het Robotics and Operational Excellence team

KPMG is niet alleen een internationaal erkent accountancy kantoor, maar ook een marktleider op het gebied van IT consultancy. Wij begeleiden onze klanten bij digitale transformaties en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Binnen het Robotics and Operational Excellence team help jij organisaties om doorbraakverbeteringen te realiseren in productiviteit, kwaliteit, kosten en klanttevredenheid. Met behulp van Operational Excellence methodieken zoals Lean en Six Sigma ondersteun je onze klanten om een cultuur van continu verbeteren te realiseren en zo bij te dragen aan het optimaliseren van de organisatie strategie en financiële processen. Je analyseert bijvoorbeeld automatiseringsmogelijkheden van Finance-afdelingen, implementeert Robotic Process Automation tools om handmatige processen te automatiseren, en adviseert de organisatie bij de implementatie. Wil je meer lezen over ons? Klik dan hier.

Wie ben jij?

Jij bent een recent afgestudeerde master student met een passie voor Business en IT. Bij voorkeur heb jij een studie in de richting van Economie, Bedrijfskunde, Informatie Technologie of Supply Chain Management en beschik je of sterke sociale en analytische vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en houdt van een dynamische werkomgeving. Verder ben je op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en word je uitgedaagd door complexe vraagstukken. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan nodigen wij je graag uit voor Consultant in a Week.

Agenda

De kick-off van de week is op maandag 10 september op ons kantoor in Utrecht, waar je in de ochtend kennismaakt met de typische werkzaamheden van een ROE consultant. Je gaat in groepen aan de slag met enkele vraagstukken en leert onze consultants ook op sociaal vlak beter kennen tijdens een gezamenlijke lunch. Op basis van de ochtendsessie word je uitgenodigd voor je eerste gesprek met de recruiter en een consultant. Wanneer dit succesvol is verlopen, krijg je direct de stukken mee voor de laatste ronde. Deze ronde zal op vrijdag 14 september plaatsvinden en wie weet noem jij je aan het einde van de dag misschien wel Consultant Robotics and Operational Excellence bij KPMG!

Registratie

Je kan je aanmelden voor het Consultant in a week evenement door op de onderstaande link te klikken. Je ontvangt dan een aantal assessments (de KPMG Talent Pitch) die zullen bepalen of je mee kan doen met het evenement. De deadline voor de registratie is 31 augustus en de deadline voor de KPMG Talent Pitch is 6 september. Je ontvang de link naar de KPMG Talent Pitch uiterlijk 3 september. Je kan uiteraard ook direct solliciteren op de functie. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Florien van Bommel (vanbommel.florien@kpmg.nl).

 

Klik hier voor meer informatie

sep
12
wo
EVG Start – Inhousedag
sep 12 hele dag

UITNODIGING INHOUSEDAG

Op woensdag 12 september 2018 van 13:30 tot 19:00.

BEN JE 3DE JAARS BACHELOR, MASTERSTUDENT OF NET KLAAR MET JE STUDIE?

… dan is dit het evenement voor jou! Op de inhousedag leer je EVG Start kennen. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het meest persoonlijke traineeship van Nederland zijn. Maar je leert deze dag ook veel over jezelf. Aan het eind van de inhousedag weet je zeker: “dit had ik niet willen missen!”

WAT WIL JE LATER WORDEN?

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij.

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij elk half jaar een Start Café. Hier komen afstuderenden en pas afgestudeerden naar toe om te ervaren wat het is om ICT manager te zijn. Tijdens ons Start Café laten we je via een business game ervaren hoe het voelt om ICT Manager te zijn. Aan het eind van de middag weet je precies wat een Project Manager, IT Manager of bijvoorbeeld een Service Level Manager doet.

Maar je steekt er nog veel meer van op. Want onder leiding van trainer Maarten Bordewijk leer je ook een boel over jezelf en je soft-skills. En je leert ook nog eens op een goede en effectieve manier communiceren. Super handig! Wat voor werk je later ook gaat doen.

Op 12 september 2018 organiseren we weer een Inhousedag, ons Start Café. Deze keer doen we dit weer op ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Na de game is er tijd om onder het genot van een pizza en een drankje na te praten met een aantal van onze Trainees.
Dus mis het niet!

HET PROGRAMMA

13.30 – 14.00 uur Ontvangst / Binnenkomst
14.00 – 14.30 uur Welkomstpraatje, wat doet EVG Start en wie ben jij?
14.30 – 17.30 uur Grabb@Pizza Game
17.30 – 17.45 uur Wat heb je geleerd?
17.45 – 18.00 uur Verhaal van een Alumnus / Trainee van EVG Start
18.00 – 19.00 uur Pizza en Borrelen!

Zin in? Er is een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je hier snel in voor het Start Café op woensdag 12 september 2018. En mocht je die dag echt niet kunnen, maar wil je er supergraag een keer bij zijn. Geef me dan een belletje. Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze inhousedag van 14 november.

Tot ziens op onze inhousedag?

 

Klik hier voor meer informatie