PostNL


Wij zijn PostNL, dé dienstverlener in post en logistiek

We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 675.000 pakketten en 8 miljoen brieven. Voor onze klanten zijn wij de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Grote werkgever

Al ruim 200 jaar zorgen we ervoor dat post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Met onze ruim 44.000 medewerkers zijn we een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL heeft het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux. Ons post- en pakkettennetwerk in Italië groeit en in Duitsland zijn we de nummer twee op de postmarkt. Daarnaast zijn we wereldwijd actief met onze cross-border activiteiten onder de naam Spring.

Meer dan bezorgen van post en pakketten

PostNL verandert van een traditioneel postbedrijf in een logistieke dienstverlener. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. We helpen onze zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En we ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van pakketten die consumenten willen retourneren, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed.

Workshop:

Hoe makkelijk zou het zijn als je niet meer na hoeft te denken over het bestellen van producten die je altijd in huis hebt, maar PostNL dit voor jou doet en ze ook bezorgt? Met de innovaties van PostNL is dit nu mogelijk. Onze app Stockon onthoudt wanneer jij je boodschappen in huis wilt hebben en brengt de boodschappen rechtstreeks van de producent naar jou. Zo krijg je op de voordeligste manier jouw boodschappen op de plek waar je ze wilt hebben zonder de deur uit te hoeven. Tijdens onze interactieve workshop laten we je kennis maken met de mogelijkheden van Stockon en kun je met je medestudenten samenwerken om de opgegeven vraagstukken op te lossen. Het groepje met de beste ideeën ontvangt ook nog is een leuke prijs.

Naast de case vertellen we je ook graag meer over de mogelijkheden voor stages en traineeships bij PostNL. Je kunt bij ons terecht met elke afstudeerrichting. Voor meer informatie over de openstaande vacatures kun je alvast even kijken op https://www.postnl.nl/over-postnl/werkenbij/vacatures-voor-hbo-en-wo/ . Wil je meer weten of heb je nog ergens vragen over kun je contact opnemen met een van onze recruiters Megan Braam: megan.braam@postnl.nl, +31682514078 of Joyce van Oosterhout: joyce.van.oosterhout@postnl.nl, +31630807699.