Consultancy Tour

Are you interested in consultancy?

Are you interested in consultancy?

The demand for consultants is growing each year. Big consultancy companies are looking for new talents to join their company. The goal of the EBF Consultancy Tour is to provide you an insight in the job of being a consultant and give you the opportunity to get in contact with consultancy companies. The EBF Consultancy Tour is a three-day event and will take place on February 28th, 1 and 2 of March. This year, we will visit Deloitte, Magnus Red, SeederDeBoer, Synechron and &Samhoud. At each company, 25 CV-selected students worked on cases and got an insight into the world of consultancy and the company in particular. Besides that, there were also informal ways to get to know the companies better, like lunches, dinners and drinks. The event is for students who have an interest in consultancy companies and who are curious to get to know the consultancy world better. During these three days, we will stay at a 4-star hotel in Amsterdam.

To prepare you for the cases, we will also organize a training on the 23rd of February in Groningen, where you will learn the best way to make the cases. After that, there will be a welcome dinner for all participants to get to know each other. The best thing of this all: the entire event is free of charge!

Below is a global planning of the event, the exact times might change.

You can apply until the 14th of February 23.59. If you apply, please make sure to upload your CV and motivation anonymously.

Apply Here!

If you have questions, please contact the EBF Consultancy Tour Committee at consultancytour@ebfgroningen.nl

* Fluency in Dutch is required

 

Testimonials

Participating companies from 2018

What impact will you make?

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op https://werkenbijdeloitte.nl/vakgebieden/consulting

magnusred500x500Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten, dat is starten als consultant bij Magnus Red. Je combineert analytische vaardigheden met mensenkennis. Je werkt aan complexe en omvangrijke verandertrajecten en krijgt daarbij direct veel verantwoordelijkheid. Uitdagend? Zeker! Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Over Magnus Red
Magnus Red is een organisatieadviesbureau dat complexe en omvangrijke projecten en veranderingstrajecten uitvoert. Projecten van strategisch belang voor onze opdrachtgevers. Wij werken samen met hun medewerkers in projecten en richten ons op het mobiliseren mensen voor de beoogde verandering. Onze kracht? Wij begrijpen de ambitie en strategie van onze opdrachtgevers. En vertalen deze naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen.

For more information: www.werkenbijmagnus.nl

 

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen mensen en organisaties te laten groeien. Dit doen we door strategische veranderingen te implementeren, complexe projecten & programma’s te managen, of door te zorgen dat de digitale ambities van onze klanten worden gerealiseerd. We zijn met name actief in de financiële sector, de publieke sector, in de zorg en bij woningcorporaties.

In deze sectoren brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door het leveren van inhoudelijk advies, coaching en programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT.

Onze kernwaarden

Investeren in vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling is de kern van ons bedrijf en onze dienstverlening. We vertrekken altijd vanuit de inhoud en de specialistische kennis van de sectoren waarin we werken.

Wij geloven in doen wat je zegt, geen holle frasen. We zijn medeverantwoordelijk tot het eind. Ook als een traject lastig is. Zo bereik je resultaat. En daar doen zowel onze adviseurs, interimmanagers als Young Professionals het voor.

Young Professional Programma

Als Young Professional werk je in verschillende klantopdrachten en voor meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support of analyse, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant en aan je eigen ontwikkeling. Afhankelijk van de opdracht werk je zelfstandig of in teamverband. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, gecoacht, opgeleid en gefaciliteerd. Na afloop van het programma kijken we samen naar de mogelijkheden voor een aanstelling bij SeederDeBoer of wellicht bij één van onze klanten.

Benieuwd of werken bij SeederDeBoer iets voor je is? Grijp je kans om nader met ons kennis te maken tijdens de EBF Consultancy Tour!

Bij Synechron Business Consulting (SBC) begeleiden economen, econometristen, communicatieprofessionals, bedrijfskundigen, juristen, psychologen en ICT’ers veranderingsprocessen bij financiële dienstverleners. Wij zijn pas tevreden als alles werkt.

‘Divers en betrokken’
Diversiteit kenmerkt Synechron Business Consulting. We hebben allemaal zeer verschillende achtergronden. Wij geloven dat diversiteit leidt tot synergie, innovatie en betere prestaties. We leren van elkaar. Niet alleen zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak. Door onze diversiteit zijn we in staat om de maatschappij met een brede blik te bekijken. We moedigen initiatieven van onze werknemers dan ook aan: van het lopen van de dam-tot-dam-loop voor het goede doel, het bijdragen aan de wetenschap door kennisdeling, tot het sponsoren van lokale en internationale evenementen. Zo zetten wij de vaardigheden van alle SBC-consultants op een goede wijze in. Dan pas maak je echt verschil.

Synechron Business Consulting kenmerkt zich door de waarden die zij nastreeft. Deze maken ons succesvol:
• groei door samenwerking
• klant- en resultaat gedreven
• integer, duidelijk en authentiek
• intrinsieke motivatie & kennis resulteert in topkwaliteit
• “work hard, play hard together”.

We verbeteren voortdurend onze kwaliteit, waardoor onze consultants ook steeds beter worden. Dit doen we onder meer door een breed en pittig opleidingscurriculum. Je kiest zelf de trainingen die passen bij je persoonlijke ontwikkeling en volgt daarnaast een vast programma.

Bekijk de carrièremogelijkheden op
www.synechron.com Daar lees je ook de werkervaringen van onze professionals.

&samhoud is een usual unusual organisatie, visie gedreven en actief in verschillende industriën wereldwijd. Onze brands (consultancy, food, media en serious gaming) verschillen in expertise, maar komen allemaal samen in ons hoger doel: ‘Together we build a brigher future’. Wij geloven in de waarde van verbinding; met jezelf en met anderen. Vanuit deze overtuigingen begeleiden wij bedrijven in hun visie- en strategietrajecten, zowel in analyse als implementatie. Ons doel is het creëeren van duurzame en meetbare waarde voor alle stakeholders: medewerkers, klanten, aandeelhouders én maatschappij.

Tijdens de Consultancy Tour vertellen we je graag over de verschillende mogelijkheden bij &samhoud, zoals over de rol van consultant binnen &samhoud consultancy. &samhoud biedt een ambitieuze werkomgeving, leuke collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en mooie kansen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze kernwaarden intensiteit, authenticiteit en vriendschap staan centraal in alles wat we doen. Alvast meer informatie inwinnen? Dat kan via www.samhoud.com.