EBF Belsimpel Event

Did you know that Belsimpel.nl does not only offer you study related part-time jobs, but also has great opportunities for graduates? Come to the E- Commerce Event from Belsimpel.nl especially organised for EBF members! The evening will consist of an informative and informal part, so that you can get to know Belsimpel.nl in various ways! Both Bachelor and (pre-) Master students are welcome

*For this event, fluency in Dutch is required


BELSIMPEL EVENT

Maak kennis met Belsimpel: de grootste online telecomwinkel van Nederland. Jeroen, één van de twee oprichters en eigenaar van Belsimpel, geeft een presentatie over de marketing, inkoopstrategie, finance en procesontwikkeling van het bedrijf. Je krijgt een unieke kijk in de keuken van Belsimpel, waarbij we vrijwel alle activiteiten vanuit eigen kantoor doen.

Op deze middag krijg je daarnaast een kijkje achter de schermen van Belsimpel. Alles zit onder één dak; van marketing tot magazijn en van development tot de klantenservice. Het evenement heeft een informele setting en wordt afgesloten met een borrel samen met Belsimpel-medewerkers. Zij kunnen je van alles vertellen over de teams en de cultuur van het bedrijf.

19TH OF FEBRUARY

16:30 Inloop
17:00 Presentatie Jeroen
17:45 Rondleiding
18:15 Borrel met collega’s
19:15 Einde (ongeveer)

 

OVER BELSIMPEL

Belsimpel is de grootste en snelstgroeiende webwinkel voor mobiele telefoons en telefoonabonnementen. Je kent Belsimpel waarschijnlijk van Jeroen & Jeroen, de oprichters van het bedrijf die jarenlang het boegbeeld van de campagnes waren. Vanuit het hoofdkantoor in hartje Groningen regelen we alles. Zowel het verwerken van alle bestellingen als alle marketingactiviteiten.

Kenmerkend aan Belsimpel is ons fanatisme, altijd alles beter willen doen zit in ons bloed. Ons enthousiasme en onze drive delen we graag met je tijdens het bezoek aan ons mooie kantoor midden in het centrum van Groningen.

Neem alvast een kijkje op de website van Belsimpel.

 

Only 50 spots are available, first come first serve!